Blog

Çizginin Üstü 4. Sezonuyla Karşınızda!

20/09/2023

Kurucumuz Emre Başkan'ın moderatörlüğünde Harvard Business Review Türkiye stüdyolarında hayata geçirdiğimiz Çizginin Üstü programımızın 4. sezonunda yine birbirinden değerli isimleri ağırlıyoruz.

Devamını oku

Türkiye İş Dünyasının Konfor Alanı Araştırması 6. Kez Hayata Geçiyor!

19/06/2023

Azor'un gelenekselleşen Türkiye İş Dünyasının Konfor Alanı Haritası Araştırması başladı. Araştırmamızın sonuçları her sene olduğu gibi Harvard Business Review Türkiye dergisinin Kasım ayı sayısında yayımlanacak.

Devamını oku

Çizginin Üstü Programımızın 3. Sezonu Yayında!

01/03/2023

Kurucumuz Emre Başkan'ın moderatörlüğünde Harvard Business Review Türkiye stüdyolarında hayata geçirdiğimiz Çizginin Üstü programımızın 3. sezonunda birbirinden değerli isimleri ağırlıyoruz.

Devamını oku

Uluslararası Innovation Explorer 2023 Zirvesi'ndeydik!

28/02/2023

Kurucumuz Emre Başkan Bulgaristan'da düzenlenen uluslararası Innovation Explorer 2023 Zirvesi'nde "Konfor Alanı Yaklaşımından İstifade Ederek, Organizasyonunuzda İnovatif Düşünmeyi Nasıl Tetikleyebilirsiniz?" başlıklı konuşmasıyla katıldı.

Devamını oku

Büyük İstifa Edememe Dalgası - Türkiye'nin Konfor Alanı Araştırması 2022

01/12/2022

Özellikle Batı dünyasında çalışanlar içinde bulundukları koşullara verdikleri tepkiyi istifa ederek ortaya koyabiliyorlar. Ancak, ülkemizde yaşanan belirsizlik ortamı ve finansal zorluklar tüm bu gelişmelerin iş dünyasına büyük istifa edememe dalgası olarak sirayet etmesine neden oluyor. Bu bastırılmışlık da tıpkı bir fay hattı gibi varlığını devam ettiriyor.

Devamını oku

Türkiye İş Dünyası'nın En Kapsamlı Konfor Alanı Araştırması Başladı!

27/06/2022

Bu sene 5.sini düzenlediğimiz ve raporu Kasım ayında Harvard Business Review Türkiye'de yayımlanacak olan araştırmamız başladı.

Devamını oku

Çizginin Üstü Yayın Hayatına Merhaba Diyor

09/05/2022

Harvard Business Review Türkiye ile birlikte hayata geçirdiğimiz Çizginin Üstü Programında Emre Başkan konuklarıyla beraber konfor alanının dışına çıkmayı başarabilen, değişim ve dönüşüme en etkili şekilde adapte olabilen organizasyonları, kurumları ve kültürleri inceliyor.

Devamını oku

İnsan Okuryazarlığını Geliştirebilmek - Türkiye'nin Konfor Alanı Araştırması 2021

01/11/2021

Covid-19 sonrasında beyaz yakalı çalışanlar değişime hazır mı? Bu süreçte iş dünyasını zorlayabilecek beklenmedik sürprizler var mı? Konfor alanı yaklaşımı çalışma modelleri hakkında neler diyor?

Devamını oku

HBR Türkiye Canlı Yayını: Toparlanma Sürecini Daha Etkili Yönetebilmek İçin Bir Rehber

09/12/2020

Kurucumuz Emre Başkan, Harvard Business Review Türkiye Odak Noktası programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Devamını oku

LEGO ile Remote Working As a Team

30/11/2020

LEGO'nun Türkiye, İsrail ve Yunanistan'dan sorumlu TIGR ekibiyle uzaktan çalışma ortamında takımdaşlığı nasıl koruyup, geliştirebileceğimiz üzerine keyifli bir webinar gerçekleştirdik. Bakın neler konuştuk?..

Devamını oku